SHIPPING WORLDWIDE

0

Je winkelwagen is leeg

OVER ONS

Hier streven we ernaar om marktleider te zijn met de beste merken en een toonaangevend assortiment bodyprotectors en een volledig assortiment aangeboden retailproducten. We willen het beste kleding- en paardrijbedrijf ter wereld zijn.


We horen graag van je. Als je vragen of vragen hebt, kun je contact met ons opnemen door de gevraagde informatie in te vullen. Stuur een e-mail naar horseworldeu@gmail.com als u ons een bijlage wilt sturen.

Stuur een e-mail naar horseworldeu@gmail.com voor informatie over retourneren - vermeld uw bestelnummer of bezoek onze retourinformatiepagina hier.
Houd rekening met 24 werkuren voor een reactie.
(Het zal waarschijnlijk een stuk minder zijn, maar gewoon  in geval!)


Online is wat we het beste doen bij Horseworld, dus we behandelen vragen over klantenservice voornamelijk per e-mail. We hebben geen callcenter, dus we zijn niet ingesteld op een groot aantal telefoongesprekken - maar zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, zijn we altijd bereid om u te bellen als we denken dat dat de beste manier is om uw vraag op te lossen. Als u nodig hebt, kunt u ons bellen op 0032 78700374.

Wij zijn gevestigd in België, Europa.