KEP ITALIA SUPERIEURE VEILIGHED EN GEMAAKT IN ITALIE

Certificering is de enige parameter die de echte beschermingscapaciteit van een rijhelm kan garanderen, omdat het gaat om het testen, verifiëren en bewijzen dat de helm voldoet aan ondubbelzinnige en bepaalde veiligheidsvoorschriften en -normen.

KEP Italia is volledig toegewijd aan het onderwerp veiligheid: voordat elk product in productie gaat, wordt het onderworpen aan verschillende tests om de duurzaamheid van al zijn componenten te verifiëren, en het wordt pas goedgekeurd en op de markt gebracht als het elk product met succes heeft doorstaan. En het is niet genoeg om de tests slechts één keer te doorstaan: de certificerende instellingen bezoeken het bedrijf regelmatig om na te gaan of de kwaliteitsnormen in de loop van de tijd voor alle productielots worden nageleefd, terwijl de interne veiligheidsafdeling continue kwaliteitscontroles uitvoert model komt in perfecte staat op de markt.

Elk land heeft zijn technici en commissarissen die regelmatig diepgaande besprekingen houden binnen de Europese Technische Commissie voor veiligheid en om de normen vast te stellen waaraan de helmen die in elk land worden verkocht, moeten voldoen. De certificeringsvereisten variëren van land tot land, maar ze worden gewoonlijk allemaal om de 5 jaar herzien om in overeenstemming te blijven met de voortdurende technische verbeteringen en met eventuele nieuwe internationale veiligheidsvoorschriften die kunnen worden uitgevaardigd.

Dus veiligheid voor alles!

Elk model helm gemaakt door KEP Italia is ontwikkeld op basis van het vermogen om maximale veiligheid te bieden, de prestaties van de rijder te optimaliseren en op de selectie van materialen die een perfecte grip en maximaal comfort garanderen.

Ook is elk afzonderlijk product van KEP Italia ontworpen om de perfecte ambassadeur te zijn voor de uitmuntendheid die het ‘Made in Italy’ -label onderscheidt, waarin het bedrijf sterk gelooft.

KEP Italia ontwerpt en vervaardigt zijn producten in Italië en combineert alle Italiaanse ervaring op het gebied van design, elegantie en stijl. Vaak is het de stijl die de klant als eerste treft en wint: verliefd worden op een KEP Italia-helm is eenvoudig; het onvermijdelijke gevolg is het onvervangbaar vinden. Maar om een ​​toenemend aantal bewonderaars voor zich te winnen, is het beste in traditioneel Italiaans vakmanschap niet genoeg: je hebt ook de steun van grote creativiteit en begrip van de steeds veranderende marktvraag nodig.

En vanuit dit besef ontstaat de behoefte om innovatieve productafwerkingen aan te bieden, om door te gaan met onderzoek naar de nieuwste generatie technische materialen, zoals roestvrij staal (DDQ), aluminium, koolstofvezel, Kevlar, polycarbonaat en hypoallergene en antistatische Dupon technologische weefsels, en om steeds innovatievere productieprocessen te gebruiken waarmee zowel lasergeperforeerd staal als superlichte honingraat- en aluminiumstructuren kunnen worden gemaakt.